ENCYCLOPEDIA OF HAVUPUUT

Kattava opas lajikkeita ja lajeja

Kirjan esikatselu

Royal puutarhanhoitopalvelut Society Encyclopedia havupuiden: opas lajikkeita ja lajeja Aris G. Auders ja Derek s. Spicer


2 asemia
ISBN 9781907057151


Royal puutarhanhoitopalvelut Society tietosanakirja on paljon kaivattua hakuteos conifer lajikkeita ja lajeja, sitkeitä ja trooppinen. Tämä laaja ja avokätisesti kuvaa sivun työtä kahdessa osassa on noin 8000 lajikkeet, yli 5000 valokuvia ja kaikki maailman 615 conifer lajeja sekä alalajeja ja lajikkeita.


Siellä on ollut uusien lajikkeiden räjähdysmäisesti viime vuosina ja tämä täydellinen hakuteos sisältää ainakin lyhyt maininta kaikki tunnustettu lajikkeita ja lajeja, kuten synonyymit, kuvaukset ja koko 10 vuotta jos tiedossa. Lajikkeet se myös Finderissa tai maksumääräyksen, päivämäärä ja alkuperämaan.


Lajien kuvaukset seuraamaan Viimeisin kasvitieteellinen luokittelu (Farjon 2010) ja lajike tiedot on koottu viitaten RHS kansainvälisessä Conifer rekisterissä ja tarkistusluettelo, mukaan lukien vielä julkaisemattomista tiedoista. On ainutlaatuinen lisäys listalle periaate conifer keräilijät, päiväkoteja, arboreta ja vastaavien käyttöön uusia lajikkeita yli kolmen viime vuosisatojen henkilöiden.


Encyclopedia edelleen hieno perinne conifer lajike hakuteoksia aloitti Murray Hornibrook vuonna 1923 ja myöhemmin conifer asiantuntijat 20–30 vuoden välein lisätään.


Laadukas valokuvaus näkyy yleiset kasvit ja monissa tapauksissa tiedot erityispiirteitä. Monet kuvattiin kesällä ja talvella väri ja koostumus vaihtelee läpi vuodenaikojen.


Kirja on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin ammattilaiset sekä amatööri puutarhuri. Se on edelleen Royal puutarhanhoitopalvelut Society sitoutumaan paras puutarhanhoito tiedot helposti kaikkien saatavilla.


Tietoja tekijät
Aris G. Auders, conifer keräilijä ja valokuvaaja Latviasta ja Derek s. Spicer, puheenjohtaja British Conifer Society on työskennellyt tämän kirjan 7 vuotta. Molemmilla on laaja tuntemus havupuut viljely Britanniassa, Euroopassa ja maailmassa. He ovat matkustaneet maailman tutkia ja kuvata havupuut yksityiskokoelmista, kasvitieteellinen puutarha ja arboreta. Kirjoittajat ovat avustaneet Lawrie Springate, RHS International Conifer lajike kirjaaja (2005-) ja Victoria Matthews, RHS International kirjaaja.