ENCYCLOPEDIA OF HAVUPUUT

Kattava opas lajikkeita ja lajeja

Käyttöehdot

1. Johdanto

 1. Termiä "KPL" näissä säännöissä ja ehdoissa tarkoitetaan Kingsblue Publishing Limited ja yritys tai oikeushenkilö tai yhteisessä määräysvallassa KPL.
 2. www.conifer-encyclopedia.com ("sivusto") operoi Kingsblue Publishing Limited.
 3. Käyttämällä sivustoa hyväksyt noudattamaan kaikki seuraavat ehdot ja edellytykset käyttää verkkosivuilla. KPL voi muuttua nämä käyttöehdot aika aika. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa ehdot säännöllisesti. Ei voi muuttaa, täydentää tai muuttaa nämä käyttöehdot millään tavalla. Sinun katsotaan hyväksyneen kaikki muutetut käyttöehdot jos jatkat hyödyntää sivuston ehtojen muutoksen jälkeen.

2. Hyväksyttävä käyttö

 1. Käyttämällä sivustoa sitoudut käyttämään laillisiin tarkoituksiin. Sivuston käyttäjille on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja. Henki saa käyttää sivuston maissa joissa käyttämistä sivuston tai jokin osa voi olla laitonta tai kiellettyä. Jos rikot joitakin näiden käyttöehtojen, sivusto voi enää käyttää. KPL voivat harkintansa mukaan kieltäytyä luvan käyttää sivustoa. Sivusto voidaan ei häiritä, aiheuttaa kärsimystä tai haittaa yksittäistä henkilöä tai organisaatiota. Et saa käyttää sivustoa voit julkaista, lähettää, jakaa, levittää tai muuten siirtää laitonta, herjaavaa, säädytöntä, siveetöntä tai loukkaavaa sisältöä sekä aiheuttaa tai edistää lainvastaisesta.
 2. Sivusto on saataville sinulle vain laillista, henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön. Voit käyttää ja selata sivuston avulla ainoa kaupallisesti saatavilla SSL-yhteensopivaa Web-selainten. Voit tulostaa tai ladata sivuja sivuston omaan henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että et muokkaa sivuja tai muuta sisältöä, ja Älä poista tai muuttaa näkyvissä tai piilossa, merkit, ilmoituksiin tai vastuuvapauslausekkeet.

3. Henkisen omaisuuden

 1. Kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkit, design oikeuksien, patenttien, brändi, yrityksen nimi ja muita immateriaalioikeuksia (rekisteröityjä ja rekisteröimättömiä) ja sivuston ja kaiken sisällön (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekstiä, grafiikkaa, valokuvia, sovellukset ja tiedot) sivuston kuuluvat KPL tai sen lisenssinantajat, (joka sisältää muille käyttäjille) tai näy luvalla muut jotka omistavat teollis. Voit voi ei kopioida, jäljentää, uudelleen julkaista, mukauttaa luoda johdetun teoksen, hyödyntää, ladata, lähettää, lähettää, välittää, yleisön saataville tai muuten käyttää sivuston sisältöä millään tavoin, paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön, ellei sinulla ole kirjallista suostumusta KPL. Tämän sivuston käyttö oikeuta oikeuden tai luvan käyttää tekijänoikeuden, mallioikeuden tai tavaramerkki KPL.
 2. Jos kolmannen osapuolen ohjelmisto lataukset ovat saatavilla verkkosivuilla, he omistaa kolmannen osapuolen käyttöoikeuden myöntäjä kyseessä ja tehdään kyseinen lisenssin antaja soveltamat käyttöehdot.

4. Mainonta

 1. KPL ei vastaa saatavuudesta tai sisällöstä kolmannen osapuolen sivustoihin (eli niiden valvonnassa muille kuin KPL myös ne, jotka voi väittää olevansa "kumppani" tai "lisensoitu" KPL) jotka ovat saatavilla sivuston kautta. Palvelukuvaus voi sisältää mainoksia ja linkkejä muiden verkkosivuilla tai resurssien ja yritysten käytössä muut henkilöt ("muut sivustot"). Muut sivustot ovat riippumattomia KPL, KPL ei vastaa kokeiden tai arviointi ja emme takaa tarjoaa kaikki nämä yritykset tai yksilöt tai sisällöstä muita sivustoja. KPL ei ota mitään vastuuta tai toimia, tuote ja kaikki nämä ja muut kolmansien osapuolten linkit muut sivustot on tarkoitettu avuksesi. KPL sponsoroi tai suosittele mitään muita sivustoja tai niiden sisältöä tai tavarat tai palvelut kautta nämä muut sivustot. Tarkista muut sivustot tietosuojalauseke ja muiden käyttöehdot.

5. Vastuuvapauslausekkeet ja vastuunrajoitus

 1. Nettisivuilta löytyy "sellaisenaan" ja "kuten saatavilla" perusteella ja lain sallimissa KPL jätetään edustustot tai takuut (joko ilmaistut tai oletetut takuut lain), mukaan lukien oletetut takuut tyydyttävästä laadusta, tarkkuudesta ja soveltuvuus käyttötarkoitukseen. Vaikka KPL käyttää kohtuullisissa määrin varmistamaan, että sivuston sisältö on tarkka, se ei sitoudu virheitä, puutteita tai virheellistä sisältöä. KPL ei ole vastuussa vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttö tai riippuvuus sisältöä verkkosivuilla ja / tai sivuston käyttö.
 2. KPL käyttää kohtuullisuuden rajoissa varmistaa nopean ja luotettavan palvelun mutta ei sallimissa rajoissa lain vastuuta verkkosivuilla, kuitenkin aiheuttanut häiriöitä tietoihin tarjoamiensa palvelujen sivuilla. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt KPL ei takaa, että palvelimen tai palvelimia, jotka tekevät sivuston ovat sisällä viruksia tai vikoja ja että se on sinun vastuullasi riittävästi menettelyjä ja virus tarkistaa (mukaan lukien anti-virus ja muita turvatarkastuksia) tyydyttää sinun vaatimukset tietojen, joka lähettää tai vastaanottaa verkkosivuilla.
 3. Huolimatta luonteeltaan tai syyt menetykset ja vahingot, KPL rajoitetaan ja välittömänä vahingoista. KPL ei missään olosuhteissa ole vastuussa sinulle tai muu henkilö tahansa menettämisestä käyttö tuotannossa, tuloja tai voittoja (odotettavissa tai muuten), menetys markkinoilla, taloudellisia menetyksiä, erityisluonteisista, epäsuorista tai välillisistä katoamisen tai vahingoittumisen tai rangaistusluonteisista vahingoista, sopimus-, vahingonkorvaus tai muut teorian mukaan lain ja kohtuuden, alle, jotka liittyvät, tai liittyvät sivuston tai muun henkilön käyttö.
 4. Ei missään tapauksessa näytetään KPL n kokonaisvastuu sinulle tai muu henkilö mitään väittää, menettelyn, velat, velvoitteita, vahingot, tappiot ja kustannukset, sopimus-, vahingonkorvaus tai muiden teoriassa lain ja kohtuuden, ja riippumatta siitä mikä tahansa tai muu vika tai väärinkäytöksistä KPL tai henkilö, jolle KPL vastaa ylittää pienempi 25,00 € tai vaatimuksen kohteena olevan kohteen ostohinta.
 5. Ellei toisin mainita, KPL ei anna mitään tavarat tai palvelut ostetaan tai saatavissa tai tilattavissa sivuston käyttö joko suoraan tai muuten. Suhde, joka voi tehdä kolmannen osapuolen kanssa on yksinomaan sinun ja kolmannen osapuolen ja KPL ei ole vastuussa mistään seurauksista ja kuitenkin he saattavat johtua että suhde.

6. Korvaus

 1. Hyödyntämällä sivuston, sitoudut korvaamaan KPL ja kaikki edunvalvojat, johtajat, virkailijat, työntekijät ja agentit vaaraton ja sen vastaan kaikkia ja kulut, tappiot, velat, vahingosta ja kustannuksista, jotka aiheutuvat tai kärsinyt ja mahdollisista tai oikeudellisissa menettelyissä, jotka on saatettu tai uhkaa sinun käyttää tai suorittaa verkkosivuilla ja / tai rikkoo käyttöehdot sivuston käyttö.

7. Päättyminen pääsy tälle sivustolle

 1. KPL voi irtisanoa verkkosivuilla tai rajoittaa pääsyä sivuston kokonaan tai osittain jos tapauksessa hallitsemattomissa estää KPL jatkamasta verkkosivuilla.
 2. KPL säilyttää absoluuttinen oikeus ilman ennakkoilmoitusta tai verkkosivuja osittain tai kokonaisuudessaan, jos harkinnan KPL katsotaan uskotaan rikkovan tai rikkoneen käyttää tämän verkkosivuston käyttöehdot estämiseksi.

8. KPL oikeuksien täytäntöönpanon

 1. Että KPL ei käyttää tai pane täytäntöön mitään oikeutta näihin ehtoihin, tämä ei luovu KPL oikeus panna täytäntöön tämän oikeuden myöhemmin tai toiste.

9. Voimassaoloaika näitä käyttöehtoja

 1. Mahdolliset sivuston käyttö ja määrätietoisesti laitonta tai muuten täytäntöönpanna lait valtion tai maassa, jossa näitä käyttöehtoja on tarkoitus olla tehokas, niin siinä määrin ja toimivaltaan, jolla termi ja kunto on laitonta, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se on poistettu näitä ehtoja ja edellytyksiä ja loput Käyttöehdot sovelletaan edelleen sitova ja täytäntöönpanokelpoinen.

10. Tietosuoja

 1. KPL vain tehdä käyttää henkilökohtaisia tietoja kerätty sivustoa mukaisesti EU: N voimassa olevan tietosuojalainsäädännön ja KPL-tietosuojakäytäntö.

11. Sovellettavan lain tai toimivalta ja lain valinta

 1. Nämä käyttöehdot ja kaikki siihen liittyvät asiat sovelletaan ainoastaan Latvian tasavallan lait.

12. Tietosuojakäytäntö

 1. KPL on sitoutunut suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta. Kun annat henkilökohtaisia tietoja, KPL käsiteltävä näitä tietoja tämän käytännön mukaisesti. Olemme sitoutuvat täydellistä luottamusta ja tyydyttävällä tavalla, saatamme käyttää tietojasi.
 2. www.conifer-encyclopedia.com ("sivusto") ominaisuudet voidaan paljastamatta mitään henkilökohtaisia tietoja. Poikkeuksia tähän ovat, mutta ei rajoittuen, ennakkotilaaminen muotoja, yhteydenottokaavakkeisiin.
 3. Kysyttäessä henkilökohtaisia tietoja verkkosivuilla jaat tiedot KPL yksin, ellei toisin mainita. Jos KPL on järjestänyt toisen yrityksen tietoja tai täyttää palvelun sen puolesta, tämä tehdään sopimuksen mukaisesti tietosuojavaatimukset.
 4. KPL käyttää antamiasi tietoja yhden tai useamman seuraavista:
 5. kommunikoida kanssasi työtä ja tarjoukset KPL;
 6. markkinointi;
 7. täyttäminen ennakkotilaukset tavaroita ja palveluja.
 8. asiakastyytyväisyystutkimus.
 9. Käyttämällä KPL sivustoa hyväksyt KPL yksityisyyden suoja. KPL voi aika ajoin muutoksia tämän tietosuojakäytännön. Käyttäjän vastuulla tarkistaa yksityisyydensuojakäytännön säännöllisesti. Sinun oletetaan hyväksyneen muutokset Privacy Policy, jos jatkat hyödyntää sivuston tietosuojakäytäntö muutoksen jälkeen.

13. Muut

 1. Käyttäjä pyytää ja vaatia, että nämä säännöt ja ehdot on laadittava englannin kielellä.
 2. Ei ole nimenomaisesti myönnetty näiden käyttöehtojen oikeuksia varataan KPL.
 3. Nämä käyttöehdot voivat muuttua ilmoittamatta.

14. Yhteys ja viestintää

 1. Jos sinulla on kysymyksiä, mitään osaa nämä käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, ota yhteyttä: contacts@conifer-encyclopedia.com
 2. Kun käyt KPL tai lähettää sähköpostia meille, olet kommunikoida meille sähköisesti. Viestinnän lähettää KPL verkkosivuston tai sähköpostiviestin ei pidetä toimitetaan tai tehokkaasti siihen asti, kunnes ne on tosiasiallisesti vastaanottanut ja käsitellyt KPL "vastaavaa edustajaa. Hyväksyt tiedotteita sähköisessä muodossa. Me kommunikoida sähköpostitse tai julkaisemalla ilmoituksia verkkosivuilla. Hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedot ja muut tiedonannot, että voimme tarjota sinulle sähköisesti täyttää oikeudelliset vaatimukset, että viestintä on tehtävä kirjallisesti.

15. Tilausohjeet

Täydentämiseksi tilaus:

 1. Osiosta tilaus osoitteeseen www.coniferworld.com/ shop.php.
 2. Lisää Encyclopedia havupuut ostoskoriisi klikkaamalla painiketta Lisää koriin.
 3. Jälkeen havupuut Encyclopedia ostoskoriisi, ole hyvä muuttaa määrän kirjoja haluat järjestystä ja valuutan tilauksen tarvittaessa. Klikkaa päivitys, jotta tallentaa tiedot.
  Lisää alennuskoodi tarvittaessa:
  Lisää alennuskoodi Ostoskorissasi ennen kuin jatkat tilauksen kentässä alennuskoodi sivun yläreunassa. Muista Klikkaa päivitys pelastaakseen kirjoitettuja tietoja.
  Jos tarkistanut valuutan määrä tilauksen ja antanut alennuskoodin Jos tilauksesi, jatka tilaat napsauttamalla painiketta Jatka kassalle.
 4. Jälkeen painamalla painiketta Siirry kassalle, seuraa ohjeita verkossa ja kirjoittaa tarvittavat tiedot jos kenttiin. Haluat jatkaa, sinun täytyy luoda tilin kotisivulta. Ole hyvä Seuraa ohjeita verkossa. Emme jaa henkilökohtaisia tietoja!
  Sähköposti osoitteesi ja puhelinnumerosi käyttävät kuriiri järjestämiseksi tietosanakirja toimitettavaksi.
 5. Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi ja salasanasi verkkotiliisi osoitteessa Kotisivu, muista vahvista sähköpostiosoitteesi tarkistamalla Saapuneet ja klikkaamalla vahvistus linkkiä, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.
 6. Kun olet luonut online-tilisi ja kirjautunut jotta Encyclopedia havupuut, tilaa
 7. Valitse maa toimitus. Jos ostat yrityksen puolesta kysytään, jos sinulla on voimassa oleva ALV-numero on jossakin Euroopan unionin maassa. Jos valitset Kyllä voi lisätä ALV-numero. Jos sinulla ei ole kelvollista VAT numero tai halua ostaa Encyclopedia havupuut puolesta yritys, niin ota Valitse ei ja seuraa ohjeita verkossa.
 8. Valittuasi maan toimitus tilauksen, sinua pyydetään tarjota täydellinen laskutuksen ja toimituksen osoite. Tultuaan voimassa laskutus- ja toimitusosoite Klikkaa päivitys sivun, jotta voit tallentaa tietosi. Kun olet tallentanut tiedot, napsauta Jatka jotta edetä avulla sinun aste.
 9. Jälkeen laskutus- ja toimitus-osoitteen, voit voi nähdä tilauksen tiedot-kohdassa Tarkista tilaus. Tarkista jos kaikki syötetyt tiedot ovat oikein, ja jos haluat muuttaa sitä, napsauta muuta. Pystyt toimituskulut ja ALV tarvittaessa tässä vaiheessa.
  Anna captcha koodi on vahvistanut tilauksen sivun alalaidassa ja valitse sitten Jatka Jatka tilaamista.
 10. Tutkittuaan Tilaustiedot, voit voi valita maksutapa, jonka haluat maksaa tilauksesi.
  Kaksi jΣljet kotisivulta: 1. maksu Paypal ja maksukortit tai 2. Maksut pankkisiirrolla. Valitse yksi maksu vaihtoehdoista sopivin käytettävissä kotisivumme tilauksen.
  Jos valitset Paypal/luottokortti maksutapa, voit siirtää turvallisia maksutapoja tapahtuman sivun PayPal. Sinulla on kaksi tapaa maksaa – jos on rekisteröity PayPal - PayPal-tili tai jos sinulla ei ole PayPal tilin, valitse ei ole PayPal-tili? voidakseen maksaa luotto-tai Debit-kortilla ilman rekisteröitymistä PayPal.
  Jos valitset maksutavan - pankkisiirto kotisivulta, näet kaikki tarvittavat maksutiedot mahdollisuus tulostaa tai tarkastella, Pro-forma laskun, joka sisältää tilauksen Yhteenveto ja kaikki tarvittavat maksutiedot samoin. Varmista, että tilausnumerosi viittausta tehdessä Maksu pankkisiirrolla.
  Heti, kun saamme vahvistuksen maksusta tehty, teemme toimitus Encyclopedia varastostamme sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Swindon toimitusosoite. Toimitusajat Yhdistynyt kuningaskunta ovat 3-4 arkipäivän kuluessa, Euroopassa on 4-6 työpäivää, muihin maihin 14 arkipäivää.
  Kauppalaskun saada sähköpostitse, kun olemme saaneet maksun ja järjestää toimitus tietosanakirja.