ENCYCLOPEDIA AV BARTRE

En omfattende Guide til kultivarer og arter

Vanlige spørsmål

Nedenfor er noen av de vanligste spørsmålene om den Royal Horticultural Society Encyclopedia av bartre. Les informasjonen før du kontakter oss med et spørsmål, kan det besvares her.

Hva er Encyclopedia av bartre?

Det er en omfattende guide til kultivarer og arter av bartre. Encyclopedia av bartrær er en hardt tiltrengt oppslagsverk bartre kultivarer og arter, både hardføre og tropiske. Boken er beregnet på møte savnene av profesjonell samt amatør gartnere. Fortsetter Royal Horticultural Societys forpliktelse til å gjøre den beste hagearbeid informasjonen lett tilgjengelig for alle. Forfatterne har reist verden rundt for å studere og fotografere bartrær i private samlinger, botaniske hager og arboreta og det er utgitt i to bind.

Som skrev Encyclopedia av bartre?

The Encyclopedia av bartre ble skrevet av Aris G. Auders, en conifer samler og fotograf fra Latvia, og Derek P. Spicer, leder av den britiske bartre Society. Forfatterne har blitt hjulpet av Lawrie Springate, RHS International bartre Cultivar Registrar (2004–2009) og Victoria Matthews, RHS International Registrar.
Dr Aris G. Auders er bartre samler, fotograf, forfatter og hage designer. Han har en av de største samlingene av bartre kultivarer i Europa. Hans andre interesser inkluderer uvanlige trær og busker med farget eller spraglete løv, som Magnolia og Acer, kombinert med en omfattende samling av japanske koi karpe. Han bor i Riga, Latvia.
Derek P. Spicer har en MSc i anlegget taksonomi og er en av grunnleggerne av den britiske bartre Society. Han er også medlem av RHS Woody anlegget komiteen og RHS rådgivende underkomité bartre registrering. Han har vært å samle og spre bartre arter og kultivarer på engros bartre barnehage siden 1960 og liv i Leicestershire, England, Storbritannia.

Hvilke opplysninger ligger i Encyclopedia av bartre?

To mengder Encyclopedia av bartre gir informasjon om 8000 kultivarer med over 5000 bilder og alle verdens 615 bartre arter, pluss underarter og varianter.Arter beskrivelsene følger siste botaniske klassifisering (Farjon, 2010) og sorten informasjon er utarbeidet med RHS International bartre Register og Sjekkliste, inkludert hittil upubliserte data. Det er et unikt vedlegg alle prinsippet bartre samlere, barnehager, arboreta og ansvarlige for å introdusere nye kultivarer over de siste tre århundrene.

Hvordan innsamlede informasjonen?

Aris G. Auders, en conifer samler og fotograf fra Latvia, og Derek P. Spicer, leder av den britiske bartre Society, har jobbet med denne boken for 7 år. De har reist verden for å studere og fotografere bartrær i private samlinger, botaniske hager og arboreta.

Hvor lang tid tok det for å Skriv?

Forfattere har jobbet med denne tittelen i syv år og informasjonen ble oppdatert i fjor.

Hvorfor var det gjort?

Leksikonet fortsetter fine tradisjonen av bartre sorten oppslagsverk startet av Murray Hornibrook i 1923 og lagt til hver 20-30 år av påfølgende bartre spesialister. Boken er beregnet på møte savnene av profesjonell samt amatør gartnere. Fortsetter Royal Horticultural Societys forpliktelse til å gjøre den beste hagearbeid informasjonen lett tilgjengelig for alle.

Hvor mange bartrær er oppført i Encyclopedia av bartre?

Det finnes alle verdens 615 bartre arter, pluss underarter og varianter. Alle kultivarer registrert med RHS, mer enn 8000, er inkludert i listen beskrivende. De to bindene av verket 1500 side med over 5000 høy kvalitet bilder.

Hvor mange sider finnes i leksikonet av bartre?

i begge finnes rundt 1500 sider.

Hvor mange arter av bartrær i Encyclopedia av bartre fremdeles eksisterer?

Alle 615 bartre arter i encyclopedia av bartre eksisterer fortsatt. Det har vært en eksplosjon av nye kultivarer i de siste årene og dette fullstendig oppslagsbok inkluderer minst en kort omtale av alle anerkjente kultivarer og arter, inkludert synonymer, beskrivelser og størrelse etter 10 år, hvor kjent, også hittil upubliserte data.

Som er utgiver av Encyclopedia av bartre?

Utgiveren er Royal Horticultural Society, Wisley, Surrey, England i samarbeid med Kingsblue Publishing Limited.