ENCYCLOPEDIA OF HAVUPUUT

Kattava opas lajikkeita ja lajeja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Alla on joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä Royal Horticultural Society Encyclopedia ja havupuut. Lue tiedot, ennen kuin otat meihin kysymys, se voi vastata täällä.

Mikä on havupuut tietosanakirja?

On kattava opas lajikkeita ja lajeja havupuiden. Havupuut tietosanakirja on paljon kaivattua hakuteos conifer lajikkeita ja lajeja, sitkeitä ja trooppinen. Kirja on suunniteltu tyydyttämään ammatillisten sekä amatööri puutarhuri. Se jatkaa Royal puutarhanhoitopalvelut Society sitoutumaan paras puutarhanhoito tiedot helposti kaikkien saatavilla. Kirjoittajat ovat matkustaneet maailman tutkia ja kuvata havupuut yksityiskokoelmista, kasvitieteellinen puutarha ja arboreta ja se on julkaistu kahdessa osassa.

Joka kirjoitti havupuut tietosanakirja?

Encyclopedia havupuut kirjoittivat Aris G. Auders, conifer keräilijä ja valokuvaaja Latvian ja Derek s. Spicer, puheenjohtaja British Conifer Society. Kirjoittajat ovat avustaneet Lawrie Springate, RHS International Conifer lajike kirjaaja (2005-) ja Victoria Matthews, RHS International kirjaaja.
Dr Aris G. Auders on conifer keräilijä, valokuvaaja, kirjailija ja puutarha suunnittelija. Hän on yksi suurimmista kokoelmista conifer lajikkeet Euroopassa. Häkämiehen harrastuksiin kuuluvat epätavallinen puut ja pensaat värillisiä tai kirjava lehtineen, kuten Magnolia ja Acer, yhdistettynä laaja kokoelma japanilainen koikarppi. Hän asuu Riika, Latvia.
Derek s. Spicer on koulutukseltaan Sanikkaiset ja on perustajajäsen ja puheenjohtaja British Conifer Society. Hän on myös jäsenenä RHS Woody kasvi komitea ja RHS neuvoa alivaliokunnan Conifer rekisteröinti. Hän on kerätä ja lisäys conifer lajeja ja lajikkeita tukku conifer lastentarha 1960-luvun lopulla ja asuu Leicestershire, Englanti, Britannia.

Mitä tietoja on havupuut tietosanakirja?

Kaksi määrä havupuut Encyclopedia tietoja noin 8000 lajikkeita yli 5000 valokuvia ja kaikki maailman 615 conifer lajeja sekä alalajeja ja lajikkeita.Lajien kuvaukset seuraa Viimeisin kasvitieteellinen luokittelu (Farjon 2010) ja lajike tiedot on koottu viitaten RHS kansainvälisessä Conifer rekisterissä ja tarkistusluettelo, mukaan lukien vielä julkaisemattomista tiedoista. On ainutlaatuinen lisäys listalle periaate conifer keräilijät, päiväkoteja, arboreta ja vastaavien käyttöön uusia lajikkeita yli kolmen viime vuosisatojen henkilöiden.

Miten tiedot kerättiin?

Aris G. Auders, conifer keräilijä ja valokuvaaja Latviasta ja Derek s. Spicer, puheenjohtaja British Conifer Society pyrkineet tämän kirjan 7 vuotta. He matkustivat maailmaa tutkia ja kuvata havupuut yksityiskokoelmista, kasvitieteellinen puutarha ja arboreta.

Miten kauan kesti kirjoittaa?

Kirjoittajat käsitelleet tämän osaston seitsemän vuotta ja tiedot päivitettiin viimeisen vuoden aikana.

Miksi se tehtiin?

Encyclopedia edelleen hieno perinne conifer lajike hakuteoksia aloitti Murray Hornibrook vuonna 1923 ja myöhemmin conifer asiantuntijat 20–30 vuoden välein lisätään. Kirja on suunniteltu tyydyttämään ammatillisten sekä amatööri puutarhuri. Se jatkaa Royal puutarhanhoitopalvelut Society sitoutumaan paras puutarhanhoito tiedot helposti kaikkien saatavilla.

Montako havupuut luetellut havupuut tietosanakirja?

Siellä on lueteltu kaikki maailman 615 conifer lajeja sekä alalajeja ja lajikkeita. Kaikki lajikkeet rekisteröity RHS yli 8000 sisältyvät luettelon. Kaksi määrä 1500 sivun työtä ovat yli 5000 valokuvaa.

Kuinka monta sivua on havupuut tietosanakirja?

Sekä määrä on noin 1500 sivua.

Kuinka monta lajia havupuiden luetellut Ensyklopedia Conifers edelleen olemassa?

Kaikki 615 conifer lueteltujen sanakirjassa havupuut ovat yhä olemassa. Viime vuosina on ollut uusien lajikkeiden räjähdys ja täydellinen hakuteos sisältää ainakin lyhyt maininta tunnustettujen lajikkeiden ja lajeja, kuten synonyymit, kuvaukset ja koko 10 vuotta, jos tiedossa, sekä vielä julkaisemattomista tiedoista.

Kuka on Julkaisija havupuut tietosanakirja?

Julkaisija on Royal puutarhanhoitopalvelut Society Wisley, Surrey, Englanti yhteistyössä kanssa Kingsblue Publishing vain.