ENCYCLOPEDIE VAN CONIFEREN

A Comprehensive Guide to Cultivars en soorten

Veel gestelde vragen

Hieronder zijn enkele van de meest gestelde vragen over de Royal Horticultural Society Encyclopedia van coniferen. Gelieve de informatie te lezen voordat u contact met ons op met een vraag, kan het worden hier beantwoord.

Wat is de encyclopedie van coniferen?

Het is een uitgebreide gids voor cultivars en soorten coniferen. De encyclopedie van coniferen is een broodnodige naslagwerk op conifer cultivars en soorten, zowel tropische als hardy. Het boek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de professionele als de amateur tuinders. Het blijft de Royal Horticultural Society toezegging om de beste tuinieren informatie beschikbaar voor iedereen. Auteurs hebben reisde de hele wereld om te studeren en te fotograferen coniferen in een privéverzamelingen, botanische tuinen en arboreta en het is gepubliceerd in twee volumes.

Die schreef de encyclopedie van coniferen?

De encyclopedie van coniferen werd geschreven door Aris G. Auders, een conifer verzamelaar en fotograaf uit Letland, en Derek P. Spicer, voorzitter van de British Conifer Society. De auteurs hebben zijn bijgestaan door Lawrie Springate, RHS International Conifer Cultivar Registrar (2004-2009) en Victoria Matthews, RHS International Registrar.
Dr Aris G. Auders is een conifer verzamelaar, fotograaf, schrijver en tuin ontwerper. Hij heeft een van de grootste collecties van conifer cultivars in Europa. Zijn andere interessen omvatten ongebruikelijke bomen en struiken met gekleurde of bonte gebladerte, zoals Magnolia en Acer, gecombineerd met een uitgebreide collectie van Japanse koi-karper. Hij woont in Riga, Letland.
Derek P. Spicer heeft een MSc in plantentaxonomie en is een stichtend lid en voorzitter van de British Conifer Society. Hij is ook een lid van de RHS Woody Plant Comité en de RHS Raadgevend Subcommissie Conifer registratie. Hij heeft het verzamelen en teeltmateriaal conifer soorten en cultivars op zijn groothandel conifer kwekerij sinds de late jaren 1960 en leven in Leicestershire, Engeland, Verenigd Koninkrijk.

Welke informatie is in de encyclopedie van coniferen?

De twee volumes van de encyclopedie van coniferen bieden informatie ongeveer 8.000 cultivars met meer dan 5.000 foto's en alle van's werelds 615 conifer soorten, plus hun ondersoorten en variëteiten.De soorten-beschrijvingen volgen de meest recente botanische classificatie (Farjon, 2010) en cultivar informatie is samengesteld met verwijzing naar de RHS internationaal Conifer Register en Controlelijst, met inbegrip van nog niet-gepubliceerde gegevens. Er is een unieke aanhangsel aanbieding alle de beginsel conifer verzamelaars, kwekerijen, arboreta en personen die verantwoordelijk zijn voor de invoering van nieuwe cultivars over de laatste drie eeuwen.

Hoe was de informatie verzameld?

Aris G. Auders, een conifer verzamelaar en fotograaf uit Letland, en Derek P. Spicer, voorzitter van de British Conifer Society, hebben gewerkt aan dit boek voor 7 jaar. Zij hebben reisde de hele wereld om te studeren en te fotograferen coniferen in een privéverzamelingen, botanische tuinen en arboreta.

Hoe lang duurde het voordat schrijven?

De auteurs hebben gewerkt aan deze titel voor zeven jaar en de informatie werd bijgewerkt tijdens vorig jaar.

Waarom werd het gemaakt?

De encyclopedie blijft de fijne traditie van conifer cultivar naslagwerken gestart door Murray Hornibrook in 1923 en toegevoegd aan elk jaar afwijken door latere conifer specialisten. Het boek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de professionele als de amateur tuinders. Het blijft de Royal Horticultural Society toezegging om de beste tuinieren informatie beschikbaar voor iedereen.

Hoeveel coniferen staan in de encyclopedie van coniferen?

Er staan alle van's werelds 615 conifer soorten, plus hun ondersoorten en variëteiten. Alle cultivars geregistreerd met de RHS, meer dan 8.000, zijn opgenomen in de beschrijvende lijst. De twee delen van dit werk 1500 pagina bevatten meer dan 5.000 hoge kwaliteit foto's.

Hoeveel pagina's zijn er in de encyclopedie van coniferen?

In beide volumes zijn er ongeveer 1.500 blz.

Hoe vele soorten naaldbomen vermeld in de encyclopedie van coniferen nog steeds bestaan?

Alle 615 conifer soorten die zijn opgenomen in de encyclopedie van coniferen bestaan nog steeds. Is er een explosie van nieuwe cultivars in de afgelopen jaren en deze complete referentie boek bevat ten minste een korte vermelding van alle erkende cultivars en soorten, met inbegrip van synoniemen, beschrijvingen en grootte na 10 jaar, indien bekend, evenals nog ongepubliceerde gegevens.

Die is een uitgever van encyclopedie van coniferen?

De uitgever is Royal Horticultural Society, Wisley, Surrey, Engeland in samenwerking met Kingsblue Publishing Limited.